Becali, declarații după afirmațiile lui Ghiță

Becali, vineri, 16 martie, a susținut o declarație de presă după declarațiile lui Sebastian Ghiță.

Gigi Becali a declarat că nu-l cunoaște pe Coldea, nu a intrat în curtea SRI. "Nu-l cunosc pe Coldea. N-am dat în viața mea mâna cu el. N-am călcat în curtea SRI niciodată în viața mea. (...)  L-am contactat o singură dată pe Maior, era vorba de interes național, așa credeam eu. (...) Voiam să-l atenționez că, în țara noastră, justiția nu se face drept și asta e chestiune de interes național, credeam eu. Mi-a spus că marți mă resună. Mincinos, el, Maior, nu m-a resunat nici în ziua de astăzi", a declarat Becali. "Un bărbat când dă cuvânt, îl ține de cuvânt. Nu este. Nu-l cunosc nici pe el. L-am întâlnit o singură dată la Ziua Europei, la Băsescu, la Cotroceni. Am dat mâna cu el, îi tremura mâna, la revedere! Nici nu mă interesează! Nici pe Codruța nu o cunosc", a mai spus Becali.

"Dacă aș fi vrut să vorbesc eu cu Coldea, dar ce să caut eu acolo? Îi dădeam telefon să vină el la palat. Mă duceam eu la Coldea, eu, Becali, mă duceam să-i dau șorici? Îi chemam eu să taie porcul și să-mi dea ei mie șorici, că eu sunt Becali. Ei sunt în funcție azi, un an, trei. Eu sunt până la moarte eu, Becali, și sunt puternic”, a spus Gigi Becali. 

[citeste si]

"Acum îmi dau seama că sunt puternic, când văd bărbați de nimic. (...) Dacă ei n-au decât o singură poză (...) înseamnă că Codruța e sfântă. Ce-i mare lucru? Ea, săraca femeie, a putut să supraviețuiască și a avut înțelepciunea", a spus Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel