Becali: Dacă iese Ponta președinte, în trei zile ...

Gigi Becali a ieșit, luni, din închisoare, pentru o permisie de 24 de ore. Finanțatorul Stelei și-a vizitat familia și a mers la cimitir, unde este îngropată mătușa la a cărei înmormântare nu a putut participa.

La cimitir, Gigi Becali a ținut o conferință de presă, în cadrul căreia a anunțat că iese din viaţa politică şi a promis că nu va mai jigni pe nimeni. El a transmis că momentan nu mai speră să fie grațiat, însă a adăugat că dacă Victor Ponta va fi ales președinte, în trei zile, atât el, cât și Gică Popescu vor fi eliberați.

Vezi și: Gigi Becali a ieșit din închisoare. Primele declarații- FOTO

"Am trimis scrisori la preşedinte. Le cer iertare tuturor celor pe care i-am jignit. Nu se va mai întâmpla vreodată aşa ceva. Nu mă mai interesează politica, m-am curăţit în închisoare. Nu voi mai jigni pe nimeni.

Mă durea sufletul să le văd pe fete la închisoare, nu suportam să văd lacrimi pe obrazul fetelor mele. De aceea nu vor veni.

Fac şi un apel către primul ministru. Dă graţierea şi îţi va da Dumnezeu fără chinuri. Da, da, da. Nu sper însă într-o graţiere acum. Dar dacă iese Victor Ponta preşedinte, a treia zi vor fi eliberaţi Gigi Becali şi Gică Popescu", a spus Gigi Becali, citat de gsp.ro.

Citește și: Ponta: L-aș grația pe Popescu dacă aș fi președinte. Ce spune de Becali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel