Becali, cu Biblia în mână, în fața judecătorilor. Ce solicită

gigi becali
gigi becali

Gigi Becali a vorbit timp de două ore în fața magistraților Judecătoriei Sectorului 4. El a încercat să-i convingă să-i admită contestaţia împotriva sancţiunii prin care i-a fost interzis să muncească timp de o lună. Gigi Becali vrea cinci zile pe lună să-și vadă fetele și soția. 

Finanțatorul Stelei a atacat în instanță decizia judecătorului delegat prin care i se interzice să muncească o lună, după ce a folosit cartela telefonică a unui alt deţinut.

"Am cinci luni şi jumătate de puşcărie. Eu vreau să merg să îmi văd familia. Eu, dacă nu aveam incidentul acesta, având purtare bună, puteam să iau regim deschis. O simplă decizie a dumneavoastră înseamnă cinci zile de libertate. Vreau să mă duc acasă să îmi văd soţia şi fetele. (…) La noi, la machedoni, doar bărbaţii merg la penitenciar, la vizite. Nu mi-am văzut soţia şi fetele de cinci luni. Nu mai ştiu cum arată", a spus Gigi Becali, potrivit Mediafax.

Directorul i-ar fi dat acceptul verbal lui Becali să folosească cartela unui alt deținut

"Precizez ca nu mi-a cerut cardul ca să vorbească singur la telefon şi convorbirea a avut loc în prezenţa mea. Nu i-am cerut niciun favor lui Gigi Becali şi vreau să menţionez că într-o duminică, venind de la biserică, Gigi l-a întrebat pe director dacă poate folosi şi cardurile altor persoane private de libertate, întrucât nu-i ajungeau minutele lui. Atunci, i s-a dat acceptul", a spus deţinutul de la care Becali a împrumutat cartela telefonică.

Potrivit Antena 3, Gigi Becali s-a prezentat cu Biblia în mână în fața instanței și a vorbit mai bine de două ore. Instanţa urmează să ia o decizie. Procurorul a solicitat respingerea plângerii formulate de Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel