Becali a câştigat procesul cu Spitalul de copii Marie Curie. Află câţi bani va economisi

Curtea de Apel Bucureşti  a admis, miercuri, apelul omului de afaceri George Becali la decizia Tribunalului Bucureşti care decisese ca acesta  să plătească un aparat medical pentru Spitalul de copii Marie Curie. Hotărârea  poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

gigi becaliÎn noiembrie 2009, Tribunalul Bucureşti a decis ca Becali să plătească firmei "Willhelm Remco"  suma de 629.499 lei, din care 549.217 lei reprezenta contravaloarea unui aparat medical şi 8.683 lei cheltuieli de judecată. Gigi Becali nu a achitat , iar firma a depus acţiuni de executare silită. Instanţa a blocat conturile bancare deţinute de Gigi Becali, până când acesta va achita datoria.

Disputa este legată de o acţiune de sponsorizare. În martie 2008, Gigi Becali i-a promis profesorului  Gheorghe Burnei, şeful secţiei de ortopedie pediatrică din cadrul Spitalului  două aparate medicale tip "Laser Holmium", folosite în chirurgia pediatrică. Aparatele urmau a fi importate de două firme diferite. Ulterior, Gigi  a achitat doar unul din aparate, nu şi pe cel importat de "Willhelm Remco", afirmând că  a promis spitalului un singur aparat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel