Becali - Preda, scandal aeroport. Patronul FCSB povesteşte cum s-a întâmplat

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a povestit, la România TV, cum s-au petrecut lucrurile la Aeroportul "Henri Coandă", privitor la incidentul cu europarlamentarul Cristian Preda. 

Gigi Becali a povestit, într-o intervenţie telefonică avută la Ştirile România TV, cum s-au petrecut lucrurile în ceea ce priveşte incidentul avut la Aeroportul "Henri Coandă", cu europarlamentarul Cristian Preda:

"Eram la prima poartă la aeroport. Îl cunoşteam, ştiam că nu e o persoană extraordinară, dar am zis îl cunosc, hai să-l salut. Nu mi-a răspuns. Nu-i niciun fel de problemă, că nu e obligat. M-am dus la a doua poartă, unde trebuie să dăm paşaportul. El sa enervat că de ce eu trec pe la protocol. Pe mine oamenii mă cunosc. Eu cred că el s-a supărat că pe el l-au pus să scoată pantofii, pe mine nu. Probabil la el au avut ceva metal pantofii, nu ştiu.

Eu am trecut, după care m-am oprit să fac o poză cu doi copii. El a trecut, s-a uitat şi, vorbind singur, aşa, a zis: ia uite, puşcăriaşul face poze cu copiii. Dar tare. Bineînţeles că i-am spus că 'tu trebuie să stai în puşcărie, că te-a pus Băsescu pe listă, pentru că erai muritor de foame dacă nu te punea Băsescu pe listă'. Ne-am întâlnit din nou la masă, la protocol, pentru că avea întârziere avionul. M-am dus şi i-am spus: 'de ce faci tu oamenii puşcăriaşi, tu nu te uiţi la tine?'.

Doar l-am atins puţin, l-am ciupit puţin şi i-am spus ceea ce am spus. [...] După care voiam să mă duc să o salut pe Corina Creţu şi pe Cristi Buşoi la poarta 10, a trecut pe lângă noi. E adevărat, s-a împiedicat cu geanta de piciorul meu. El a zis că am dat eu cu şutul în geantă. Nu, el s-a împiedicat şi vezi Doamne că i-am dat eu cu şutul în geantă", a povestit Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel