Bebino, șeful Clanului Sportivilor, tăiat cu sabia. A ajuns în stare gravă la spital

Marius Alin Alecu, alias Bebino, şeful Clanului Sportivilor, a fost tăiat cu sabia în plină stradă, seara trecută, în cartierul Tei Toboc din Capitală.

Marius Alin Alecu, alias Bebino, a căzut victimă în fața unui clan rival, fiind atacat în plină stradă. Bebino a fost transportat în stare gravă la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, conform Realitatea Plus.

Polițiștiifac acum cercetăripentru a-lgăsi pe agresor. Conflictul ar fi avut loc în jurul orei 22.00, când autoritățile au fost alertate după ce doi bărbați au ajuns la spital. Șeful clanului sportivilor ar fi fost bătut cu bestialitate și înjunghiat, conform sursei citate.

Victima tăiată cu cu sabia a ajuns la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, unde este internat sub pază pentru a se evita eventuala escaladare a luptelor chiar în interiorul instituției medicale, conform Antena 1. Încă nu se știe motivul acestei agresiuni.

A fdoua persoană ajunsă la spital este un amic al șefului Clanului Sportivilor. Dosarul a ajuns acum la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și cercetările continuă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel