Bebeluș uitat într-o parcare din Cluj. Ce făceau părinții

Doi părinți sunt acuzați că și-au lăsat bebelușul singur în mașină, în parcarea unui centru comercial din Cluj, timp de o oră, cât au stat la cumpărături.

Evenimentul s-a petrecut în parcarea mall-ului Vivo, iar oamenii s-au alertat când au descoperit bebelușul singur în mașină, plângând. Aceștia au sunat la 112, însă în cele din urmă, părinții s-au întors la mașină.

„Azi, în jurul orei 13:30, în parcarea mall-ului Vivo din Cluj Napoca a fost găsit într-o mașina un bebeluș care plângea foarte tare, părinţii lui l-au lăsat acolo în jur de o oră, iar ei au intrat la cumpărături, când a fost scos copilul din mașină suspina de la atâta plâns”, ne-a relatat un martor.

Au vrut să spargă geamul

„Oamenii s-au alertat când au auzit plânsetele copilului, iar apoi au sunat la 112.  `Oamenii au vrut sa sparga geamul, doar ca nu l-au spart de teama ca o sa fie ei acuzati dupa aceea. Au sunat si la politie, și intre timp au ajuns parintii, după cel puţin 40 de minute de când oamenii s-au sesizat`."

„A fost un apel prin 112, dar la câteva minute s-a revocat pentru că s-au întors părinții. Au fost identificați cei doi părinți și vor veni pentru a discuta cu polițiștii. Ulterior se vor urma pașii legali”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan", notează Știri de Cluj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel