BBC primește o lovitură grea din partea Casei Regale britanice

Postul public BBC primește o lovitură grea din partea Casei Regale, privind transmisiile în direct a evenimentelor de la Palatul Windsor dedicate celebrării aniversării Reginei Elisabeta a II-a, din 2016.

Potrivit Digi 24, evenimentele ce vor avea loc anul viitor, când Regina Elisabeta a II-a va celebra împlinirea vârstei de 90 de ani, vor fi transmise de către principalul concurent comercial al postului public BBC, canalul ITV.

Organizatorul festivităţilor a fost cel care a făcut anunțul că televiziunea privată va trasmite în direct evenimentele de la Palatul Windsor.

BBC a fost criticat puternic în ultimii ani pentru modul în care a transmis evenimentele regale, în special Jubileul de Diamant din 2012, fiind acuzat că a tabloidizat Casa Regală.

Regina Elisabeta a II-a împlinit pe 21 aprilie, 89 de ani. În mod tradițional, aniversarea regală se sărbătorește în luna iunie prin ceremonia oficială numită Trooping the Colour (paradă a unor corpuri de armată ale Marii Britanii și Commonwealth-ului).

Recent, suverana britanică a fotografiată la volanul unei mașini sport în drum spre show-ul cabalin Royal Windsor Horse Show, ceea ce arată că este extrem de energică la vârsta ei, potrivit corriere.it.

Însă, până la aniversarea de anul viitor, în data de 9 septembrie regina Elisabeta a II-a va deveni monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria britanică, depășind-o pe regina Victoria, care a stat pe tron 63 de ani, șapte luni și două zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel