Bătrânul care a certat-o pe Violeta Alexandru, cu Poliția la ușă. Ce spune bărbatul: I-am dat numărul de telefon. A zis că mă sună

Tudor Bădeanu, bătrânul care a certat-o, astăzi, pe Violeta Alexandru, pentru situația pensiilor, a fost identificat și sancționat de Poliția Română, după cum se transmite într-un comunicat de presă, potrivit Antena 3. Ce spune bărbatul despre gestul său.

"Locuiesc chiar în zonă. Am aflat de conferinţa doamnei ministru şi m-am dus acolo şi normal că m-am răzbunat pe baza să mărească pensiile cu 40% şi alocaţiile la copii. Am 1100 de lei pensie. Am fost lăcătuş şi sudor electric. La grupa a două am fost. Şi eu am rămas uimit ce am avut de am spus eu cuvinte urâte. Parcă diavolul m-a trimis. Eu sunt un om foarte calm. M-am închinat, nu sunt sănătos la cap? M-am făcut de râs, om bătrân. Nu m-a trimis nimeni acolo", a spus Tudor Bădeanu, la Antena 3.

"I-am dat numărul meu de telefon cu toată plăcerea, şi eu şi sora mea. Apoi m-am pomenit cu trei poliţai la uşă. "Domnul Bădeanu, nu trebuia să faceti aşa că v-au văzut atâtea posturi de televiziune şi am venit să vă avertizez. (...) A zis că mă sună şi nici până la ora asta nu am primit niciun telefon. (...) ", a mai spus bătrânul.

Ce spune Poliția

Bărbatul care a bruiat conferința de presă a Violetei Alexandru a fost amendat. Poliția Capitalei anunță că nu l-a găsit pe acesta la fața locului, dar l-a identificat ulterior. Poliția Capitalei anunță că a fost sesizată prin 112 că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea și liniștea publică pe o stradă din sectorul 6, unde se desfășoară o conferință de presă, scrie Mediafax.

„La fața locului au ajuns polițiști ai Secției 25 , însă la momentul sosirii nu a fost identificată nicio persoană recalcitrantă în respectiva locație. Ulterior bărbatul a fost identificat și sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991”, transmite Poliția Capitalei.

Vezi și: Pensionar, către Violeta Alexandru: Mărește PENSIA. Eu te omor cu mâna mea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel