Bătrâni bătuți și tâlhăriți de trei copii. Polițiștii au descins în locuințele lor

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar penal ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie. Doi tineri bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți pentru 24 de ore. 

În cursul zilei de ieri, în urma activităţilor desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, toți din municipiul Târgu Mureș, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată.

”În fapt, din cercetările efectuate, a reieşit faptul că în perioada 16 februarie-08 martie a.c, cei în cauză, în timp ce se aflau pe stradă, pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi abordat două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 63 și 82 de ani, pe care, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, i-ar fi deposedat de diverse bunuri și bani”, se arată într-un comunicat de presă. 

Prejudiciul cauzat 

Prejudiciul cauzat persoanelor vătămate prin activitatea infracțională este de peste 2.700 de lei.

La aceeași dată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele persoanelor bănuite, fiind identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă.

În baza probatoriului administrat, la data de 16 martie a.c., doi dintre cei trei tineri, au fost reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel