Bătrâna ridicată de DNA şi adusă în Bucureşti din greşeală a murit

Maria Cociorvan, bătrâna ridicată de DNA din propria casă şi trimisă în judecată pentru cumpărare de influenţă cu ouă "negre" şi miere, a murit miercuri noapte.

ătrâna ridicată de DNA din propria casă şi trimisă în judecată pentru cumpărare de influenţă cu ouă "negre" şi miere a murit în somn.

Vă aducem aminte că Maria Cociorvan a fost acuzată de procurori că ar fi cumpărat influenţă de la un judecător din Rădăuţi dând mai întâi mită găini şi ouă, iar apoi o mie de euro. În luna iunie, ea a fost luată cu mascaţii şi adusă în Capitală.

„M-o luat aşa, cum ia uliul găina", povestea bătrâna pentru Evz în urmă cu ceva timp.

Fără bani la ea, după ce a fost audiată, tanti Maria s-a trezit singură, într-o Capitală pe care nu o mai văzuse până atunci. Până şi mascaţii care au luat-o de acasă, dispăruseră.

„Nu mi-au spus că mă duc la Bucureşti. Te îmbraci şi vii cu noi, să dai o declaraţie! Eu am crezut că mă duc la Rădăuţi. Am apucat geanta goală, fără un leu, fără nimica, şi m-am dus fără grijă, că mă duc la Rădăuţi", povestea Maria Cociorvan.

După audieri, când să plece, a realizat că nu are cu ce să se întoarcă acasă, şi i-a spus procurorului: „Eu mă duc în stradă şi cerşesc!". Din fericire, un avocat, care avea un alt client tot de la Rădăuţi, i-a dat 100 de lei să aibă pentru biletul de tren. A ajuns acasă a doua zi dimineaţă, la aproape 24 de ore, după ce a plecat din faţa porţii, cu duba jandarmeriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel