Urmărește emisiunea live


Bătrână în vârstă de 86 de ani, violată de un bărbat băut care a intrat peste ea în casă

Mașină Poliție. FOTO AGERPRES
Mașină Poliție. FOTO AGERPRES

Un bărbat din Roşia de Secaş, județul Alba, a fost reţinut de poliţişti. Acesta ar fi intrat, pe timp de noapte, peste o vârstnică din comună şi ar fi violat-o. 

În dimineaţa zilei de 21 ianuarie 2020, poliţiştii Postului de Poliţie Roşia de Secaş au fost sesizaţi de o femeie de 86 de ani, din comună, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că, în noaptea de 20/21 ianuarie 2020, un bărbat de 35 de ani, din comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi escaladat gardul locuinţei vârstnicei, iar apoi prin forţarea uşii de acces, ar fi pătruns în casă. Profitând de vârsta înaintată a femeii şi imposibilitatea acesteia de a se apăra, bărbatul ar fi violat-o, iar ulterior ar fi părăsit locuinţa acesteia, deplasându-se la domiciliu.

A fost reținut de polițiști 

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu, urmând ca în cursul zilei de azi, 22 ianuarie, să fie prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel