Vârstnică dată afară de la grădiniță. Dobrițoiu: Sunteți o rușine! Fac apel să intervină ministrul

Darius Muresan / 01 apr 2019 / 20:38 Salveaza PDF Comentarii

O Vârstnică de 83 de ani care muncea într-o grăniță a fost dată afară după un reportaj la televiziune pe motiv că este prea în vârstă, fapt ce l-a revoltat pe Corneliu Dobrițoiu.

Cazul a ajuns în atenția presei iar directoarea instituției a intervenit telefonic, moment în care Corneliu Dobrițoiu (Partidul România Unită) s-a revoltat.

„Noi am ales ca doamna să plece la pensie pentru a se bucura de zilele care mai are de trăit”, a precizat directoarea grădiniției. „Noi am aflat din presă că beneficiază de pensie. Nu știam că avea o pensie”, a adăugat directoarea la România TV.

Corneliu Dobrițoiu a intervenit, precizând: „Doamna director știți că sunt în țara asta tineri de 20 de ani care fug de muncă? I-ați interzis acestei femei bucuria de a trăi. Aceasta era singura ei rațiune, să se încarce cu energie pozitivă făcând ceva util pentru niște copilași”. 

„V-ați îmbătat de putere, nu aveți simțul rațiunii. Este scandalos ceea ce ați făcut, este o mizerie! Ați condamnat-o la moarte. Ar trebui dumneavoastră să vă dați demisia sau să vă scoată Inspectoratul în pensie anticipată. Este o nerușinare a unui funcționar public. Sunteți o rușine a funcționarilor publici din România. Este scandalos. Nu vă este rușine? 

Reportajul acesta este despre valorile umane. Un om care la 80 de ani se trezește în fiecare dimineață să facă un lucru util pentru societate! Și ați dat-o afară! Fac apel către ministrul Educației să apeleze Inpectoratul județean pentru a o înlătura din funcție pe această doamnă”. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28