Bătrân ucis de un TIR

Un bătrân de 86 de ani din Râmnicu Vâlcea a decedat, luni, după ce a fost lovit de un TIR şi târât pe o distanţă de câţiva metri sub roţile autocamionului, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 7, în cartierul Goranu din municipiul Râmnicu Vâlcea, victima aflându-se în mers în momentul în care a fost acroşată de un autotractor ce ieşea din curtea unei societăţi comerciale din zonă.

"În data de 13 mai în jurul orei 8,15, şoferul unui autotractor ce tracta o semiremorcă, la ieşirea din curtea unei societăţi, de pe DN 7, kilometrul 171+880 m, nu s-a asigurat la punerea în mişcare de pe loc, iar la efectuarea virajului spre stânga a acroşat pietonul care se afla în mers pe podul de acces al societăţii, fiind lovit de către autotractor cu partea stângă a acestuia", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Bătrânul a fost transportat la spital în stare gravă, el fiind declarat decedat de către medicii la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean la aproximativ o oră după producerea accidentului.

Traficul rutier în zonă a fost blocat total circa o oră, în continuare circulându-se cu dificultate din cauza coloanei de maşini formate cât timp circulaţia a fost oprită pentru a permite poliţiştilor să efectueze cercetările la faţa locului, a mai menţionat reprezentantul Poliţiei Vâlcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel