Bătrân pus la pământ de jandarmi și încătușat. MApN: Nu figurează ca ofițer în rezervă

foto captura video
foto captura video

MApN vine cu precizări după protestele de sâmbătă din București, în timpul cărora un bătrân a fost imobilizat de jandarmi. 

Sâmbătă, în timpul protestelor de la Palatul Parlamentului, un bărbat participant la manifestare, care nu purta mască și care nu ar fi vrut să se legitimeze, a fost imobilizat de jandarmi. A fost trântit la pământ și încătușat. El a spus că este ofițer în rezervă al Armatei Române. MApN transmite, însă, că nu figurează în evidențele MApN. 

”Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, referitoare la incidentul din București, de sâmbătă, ora 18.30, din apropierea Palatului Parlamentului, în care un bărbat ce a fost imobilizat de un echipaj al Jandarmeriei ar avea calitatea de ofițer în rezervă al Ministerului Apărării Naționale, pentru corecta informare a opiniei publice, Biroul de presă al MApN este împuternicit să facă următoarele precizări: În urma verificărilor efectuate, cetățeanul în cauză nu figurează ca ofițer în rezervă în evidențele MApN”, au anunțat cei de la MApN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel