Bătrân găsit în lanțuri și mort într-o fântână. Era dispărut de un an

Fântână
Fântână

Un bătrân care era dat dispărut de un an de zile a fost găsit legat cu lanțuri și mort, într-o fântână. 

Un bărbat de 83 de ani din localitatea Cămărzana, judeţul Satu Mare, dat dispărut de anul trecut, a fost găsit decedat într-o fântână, având legate găleţi cu nisip de o mână şi un picior, a declarat, joi, pentru Agerpres, primarul comunei, Florin Ionici.

"Din datele pe care le avem până acum se confirmă că e un bătrân de 83 de ani dispărut în noiembrie anul trecut. Era legat cu sfoară sau sârmă de un picior şi de o mână cu două găleţi de nisip. E crimă. Fântâna e în gospodăria unui alt cetăţean, era un puţ care nu se prea folosea, despre care ştia proprietarul şi nu foarte mulţi. Acum cercetează poliţia, se iau declaraţii", a declarat primarul Florin Ionici.

Suspiciuni de omor în acest caz

Potrivit acestuia, deocamdată nu a fost nimeni reţinut. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a precizat că sunt suspiciuni de omor, cazul fiind cercetat de către procurori.

"Ieri (miercuri - n.r.), în jurul orei 15,00 am fost sesizaţi despre faptul că într-o fântână din localitatea Cămărzana, a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin. În cauză sunt suspiciuni de omor astfel că poliţiştii efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările comiterii faptei şi totodată pentru identificarea persoanei găsite decedată", a transmis IPJ Satu Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel