Bătălie pe (mulți) Euro: Dolce Sport nu transmite, vineri, partida Ucraina-Franța

Decizie, cel puțin surprinzătoare, pe fondul controversatului contract între TVR și postul Dolce Sport, privind transmiterea unor emisiuni sportive, inclusiv al celui mai important eveniment fotbalistic din acest an, Euro 2012. Dolce Sport nu va transmite, vineri seară, partida Ucraina-Franța, meciul putând fi urmărit doar la TVR 1, scrie gsp.ro.

Televiziunea Națională se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a sublicențiat drepturile de transmisie pentru Campionatul European de Fotbal 2012 și Jocurile Olimpice din vară, de la Londra, postului Dolce Sport pentru o sumă de 3 milioane de euro, deși numai pentru Euro 2012, TVR a plătit 9,3 milioane de euro.

Potrivit contractului, Dolce Sport trebuia să transmită 12 meciuri, urmând ca TVR 2 să transmită partidele înregistrate, la 12 noaptea. Din faza sferturilor de finală, meciurile ar fi trebuit să fie în paralel pe ambele posturi, inclusiv finala.

Însă, după ce au fost dezvăluite detalii financiare ale contractului încheiat între TVR și Dolce, o altă informație face senzație: postul Dolce Sport nu va mai transmite în seara acesta meciul Ucraina-Franţa, partida fiind transmisă la TVR 1.

Potrivit sursei citate, directorul general al Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, aflat în Ucraina, a aflat de la comentatorii Dolce Sport că meciul nu va mai fi transmis.

Surse De Ce News, au dezvăluit că toată afacerea dintre TVR și Dolce ar fi fost făcută de către o firmă de avocatură, făcă ca tranzacția să fie avizată de serviciul juridic din TVR.

Al doilea meci al zilei, dintre Suedia şi Anglia, va fi transmis tot de postul public, de la 21.45.

Cât despre transmisiile ulterioare de la Euro 2012, mai multe detalii vor fi aflate după ora 17.00, atunci când noul preşedinte director general al SRTV, Sorin Călin Cristea, va susţine o conferinţă de presă în care va discuta despre contractul dintre TVR şi Romtelecom.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel