Bătălia audienţelor: cât a făcut Băsescu în intervenţia de la TVR

basescu_tvr 1
basescu_tvr 1

Bătălia dintre tabăra lui Băsescu şi USL a intrat în linie dreaptă, iar acest lucru se vede şi în audienţele televiziunilor. Traian Băsescu a fost aseară la TVR, iar audienţele postului public au urcat simţitor. Dacă înainte să vină Băsescu aveau 0,6 puncte de ratting, după intrarea lui Băsescu audienţa a început să urce şi s-a oprit la o medie de 2 puncte de ratting.

Maximul atins de TVR în timpul emisiunii cu Traian Băsescu a a atins un maxim de 2,2 puncte de ratting. De remarcat audienţa scăzută a postului B1 Tv, pe intervalul prezenţei lui Băsescu la TVR. B1 TV a atins un maxim de 1,7 puncte de ratting. Imediat după plecarea lui Băsescu audienţele au început să crească şi au ajuns la un maxim de 2,5 puncte de ratting.

Maximul serii, pe tronsonul televiziunilor de ştiri, a fost atins de Antena 3. Emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, a avut un maxim de 7,8 puncte de ratting. Pe tronsonul orar în care Băsescu a fost la TVR, Antena 3 a avut o audienţă medie de 3,2-3,4, cu un maxim de 3,8 puncte de ratting, în timpul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel