BĂTAIE Rahova. Caramitru: Zonele astea să fie ÎNCHISE TOTAL!

Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane implicate în conflictul derulat duminică seara în sectorul 5, după ce la faţa locului au intervenit mai multe forţe de ordine care au fost nevoite să facă şi uz de armamentul din dotare.

Andrei Caramitru (USR) a spus căm în aceste zile, polițiștii trebuie susținuți mai mult ca niciodată.

”Din ce văd, din ce in ce mai multe violente și sălbăticie. In Rahova acum, in Săcele acum câteva ore, in Hunedoara ieri. Bombardierii își pierd nervii, vor sa petreacă și încep sa atace extrem de violent poliția.


E o situație gravă. Aici va spun clar - trebuie sa susținem 100% poliția și Jandarmeria. Sa Terminați cu criticile stupide ca de ce dau amenzi sau ca ce și cum nu fac. E ușor sa vorbești de pe canapea, când nu trebuie sa te învârti prin asemenea cartiere și printre asemenea oameni.


Cred ca trebuie acum ca statul sa dea un mesaj de forța. De toleranta absolut zero. Și zonele astea de nebuni sa fie închise, carantinate total. Nimeni nu intra nimeni nu iese. Cei vinovati arestați pe loc. Oricum e evident ca nu respecta nimic și stau claie peste gramada acolo. Și sunt un pericol urias pentru toată lumea - nu ne dau doar covid dar o sa ajungă sa ne omoare pe străzi. Dacă au tupeul sa atace cu arme poliția - o sa atace curând și oamenii normali - e nimica toată pentru ei”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Zeci de persoane la audieri

Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane implicate în conflictul derulat duminică seara în sectorul 5, după ce la faţa locului au intervenit mai multe forţe de ordine care au fost nevoite să facă şi uz de armamentul din dotare.

'La acest moment, 37 de persoane au fost conduse la audieri', au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei. Potrivit sursei citate, conflictul a fost unul spontan, fiind declanşat pe fondul consumului de alcool. 'Conflictul a fost aplanat', se mai menţionează în informarea transmisă de către Poliţia Capitalei.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, informase anterior Poliţia Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel