Bătaie pe darul de botez. Nu s-au înțeles la bani

Şapte persoane, printre care două femei, au ajuns, luni dimineaţa, la spital pentru îngrijiri medicale, după ce s-au încăierat la o petrecere de botez.

Aceştia au precizat că scandalul s-a petrecut într-un restaurant din municipiul Râmnicu Vâlcea, implicaţi fiind mai mulţi meseni care nu s-au înţeles în privinţa darului.

"Poliţiştii au fost sesizaţi, în dimineaţa zilei de 14 ianuarie, de două persoane, angajaţi ai unui restaurant din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că în localul respectiv, în timpul unei petreceri de botez, a izbucnit un conflict spontan între mai mulţi meseni. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmii au intervenit la faţa locului, conflictul fiind aplanat. Din primele date, se pare că cele şapte persoane implicate se cunoşteau între ele, iar conflictul a pornit de la stabilirea darului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Niciuna dintre persoanele ajunse la spital nu a rămas internată. În continuare, poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Vezi și: Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 15 ianuarie 2019

Dide-Sandu Matei, vandalism. Pavel Abraham, despre ARESTAREA celor doi: Intră în penal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel