Bătaie între cupluri la Starea Civilă din Vaslui. Bărbații și-au împărțit pumni, iar femeile s-au bătut cu poșetele. Polițist, trântit la pământ. VIDEO

Captură Video: Vremea nouă
Captură Video: Vremea nouă

Două cupluri s-au bătut la Starea Civilă din Vaslui.

Două cupluri s-au bătut la Starea Civilă din Vaslui. Momentul a fost filmat. În imaginile video se vede cum bărbații își împart pumni, iar femeile se lovesc cu poșetele și se trag de păr. Tot scandalul ar fi pornit de la faptul că unul dintre cupluri nu ar fi respectat rândul.

Unul dintre ei era acolo pentru a înregistra o căsătorie, celălalt pentru a înregistra o naștere. Nu s-au înțeles, așa că s-au luat la bătaie. La fața locului au intervenit oamenii legii, dar cu greu au reușit să îi potolească pe scandalagii. În imagini se vede cum un polițist alunecă pe gresie în timp ce încearcă să îl imobilizeze pe unul dintre bărbați. 

"Momentan cauza care a provocat acest scandal este cercetată de către colegii mei care au deschis un dosar sub aspectul săvârșirii de loviri sau alte violențe. Situația s-a produs ieri, la ora 13:58, practic când a fost sesizată la Poliția Municipiului Vaslui. La sesizare s-a deplasat un echipaj mixt, format din polițiști și jandarmi, care au identificat una dintre persoanele care participa la scandal, care se manifesta agresiv și a încercat să lovească mai multe persoane de la fața locului. Acest bărbat de 39 de ani din Vaslui a fost imobilizat și condus la sediul poliției, unde a fost sancționat contravențional cu amendă de 400 de lei. Din nefericire, colegul a alunecat pe acea gresie, dar nu a fost niciun fel de problemă. Și-a putut face datoria.", a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui, într-o intervenție telefonică la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel