Bătaie în plină stradă cu SĂBII și CUȚITE. Luptă pe viață și pe moarte între clanuri

Au fost scene de groază pe o stradă din județul Dolj. 

Două clanuri de romi s-au răfuit în urmă cu puțin timp în plină stradă. Bătaia cu săbii și cuțite a avut loc ziua în amiaza mare, în județul Dolj.

Astfel, membrii unui clan au atacat mașina cu care circulau membrii unui clan rival, iar de aici și până la o bătaie în toată regula au mai fost doar câțiva pași. 

Aceleași clanuri s-au răfuit și săptămâna trecută

Întrebat de la ce a pornit acest scandal și ce măsuri s-au luat, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj a răspuns:

"Am fost sesizați cu privire la o altercație între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au fost identificate mai multe persoane implicate, iar acestea au fost conduse la secție pentru audieri. În timpul altercației au fost folosite obiecte contondente și au fost provocate avarii unui număr de patru autoturisme. Prin urmare, polițiștii au deschis un dosar penal, iar acum efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracșiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și tulburare a ordinii publice. Umează să fie dispuse și măsurile în acest caz.

Ce aș dori să punctez este că o parte dintre persoanele implicate au fost implicate și într-o altă altercație ce a avut loc cu puțin timp, acum aproximativ două aăptămâni. În acest caz au fost dispuse măsurile corespunzătoare, cinci persoane au fost reținute timp de 24 de ore, iar apoi, față de acestea s-a dispus măsura controlului judiciar", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, în direct la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel