Bătaie în Piaţa Constituţiei. Poliţia Capitalei: Audierile vor continua pe tot parcursul zilei

Mașină de Poliție
Mașină de Poliție

Audierile în dosarul deschis în cazul conflictului petrecut duminică seara în Piaţa Constituţiei vor continua pe tot parcursul zilei de luni, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

"Sunt mai multe declaraţii care urmează să fie luate. S-au audiat persoane pe parcursul nopţii, sunt audieri şi în acest moment, iar audierile vor continua pe parcursul întregii zile. La acest moment vorbim doar de audieri, în momentul în care se va lua o măsură veţi fi anunţaţi. (...) Nu putem să transmitem o frântură de informaţie", a precizat Diana Sarca, într-o declaraţie de presă.

Un bărbat a murit

Potrivit purtătorului de cuvânt, în urma audierilor se va stabili cu exactitate care sunt toate persoanele care au participat sau care au cunoştinţă despre acest eveniment, precum şi dacă sunt sau nu parte a unui grup. Un bărbat a decedat şi altul a fost rănit, duminică noapte, în urma unui conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane, în Piaţa Constituţiei, informează Poliţia Capitalei.

"În urma loviturilor, unul dintre bărbaţi a decedat. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi mai multe persoane au fost audiate. Sunt în desfăşurare mai multe activităţi în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept", precizează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Duminică seara a fost sesizat un conflict, prin apel 112 pe raza sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane. La faţa locului au fost direcţionate echipaje de poliţie de pe raza sectorului, precum şi ale Brigăzii Rutiere. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel