Bătaie în emisiunea Simonei Gherghe. Cum a reacționat moderatoarea

Emisiunea "Acces direct" a fost gazda unui scandal monstru, miercuri, când Rodica, zisă şi Sexy Moroşanca, a sărit s-o bată pe Dana Roba, fosta amantă a lui Nicolae Guţă, în momentul în care aceasta din urmă i-a spus că este "bagaboantă".

Dana Roba şi Sexy-Moroşanca s-au jignit pe tot parcursul dialogului avut la emisiunea Simonei Gherghe, conflictul dintre ele atingând apogeul în momentul în care au sărit una la gâtul celeilalte.

Criza de nervi a Moroşancăi a pornit de la ironiile făcute de Dana Roba, legate de faptul că este transsexual, scrie libertatea.ro.

Citește și: Conflict în direct între Dana Grecu și Cristina Pocora: „Dacă aș fi șeful dvs, v-aș da afară”

"Hai la pat să vezi ce sunt. Poate că ţi-ai dorit să ajungi în patul meu. Poate te-ai îndrăgostit de mine", i-a strigat Rodica Danei, după ce aceasta din urmă i-a spus că Dumnezeu nu-i iubeşte pe homosexuali.

"Dumnezeu iubeşte bagaboantele?", a întrebat-o Dana Roba pe Rodica, un transsexual care a participat la "Românii au talent" şi care s-a autointitulat Sexy-Moroşanca.

"Dar cine e bagaboantă?", a replicat transsexualul.

"Păi tu eşti bagaboantă", i-a spus Dana Roba, moment în care Sexy Moroşanca s-a ridicat de pe scaun şi s-a înfipt în gâtul fostei amante a lui Guţă.

Jurnalista Mara Bănică s-a băgat între ele pentru a le despărţi, iar Simona Gherghe şi-a rugat colegii să înterupă transmisia live.

"Băgaţi un teaser ceva!", a strigat prezentatoarea.

Vezi și: Ciuvică - Rădulescu, scandal monstru la TV: „Băsist împuțit, găină băsistă” vs „Te-au arestat de pe stradă și acum îi pupi în fund”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel