Bătaie în Centrul Vechi. Poliţia reacţionează

Poliţiştii s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini cu mai mulţi tineri care s-au luat la bătaie în Centrul Vechi din Capitală. 

Poliţiştii s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini de o violenţă extremă, în care este filmată o încăierare între mai mulţi tineri, doi dintre ei rămânând întinşi pe asfalt. Mai mulţi tineri s-au bătut, sâmbătă dimineaţă, în Centrul Vechi al Capitalei iar Poliţia s-a autosesizat în acest caz, deşi cei implicaţi nu au depus plângere şi nici nu au dorit să fie transportaţi la spital. 

Citeşte şi:  BĂTAIE în centrul Bucureștiului-VIDEO șocant

Incidentul a fost sesizat prin apel la 112

"În această dimineaţă, prin apel 112, a fost sesizat un incident, pe raza Sectorului 3, în zona Centrului Vechi. Poliţiştii Secţiei 10, ajunşi la faţa locului, au identificat 3 bărbaţi, doi dintre ei precizând că au fost implicaţi într-un conflict fizic. Nu au dorit să depună plângere şi nici să fie transportaţi la spital pentru îngrijiri. Au precizat că analizează dacă vor formula sau nu plângere împotriva celor care i-au agresat", informează Poliţia Capitalei. 

[citeste si]

Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz, pe baza unor imagini cu respectivul incident, ce au fost prezentate în spaţiul public. 

"Pe baza imaginilor apărute în spaţiul public, DGPMB s-a sesizat din oficiu, prin Secţia 10 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în vederea identificării tuturor participanţilor şi pentru aplicarea măsurilor legale", informează Poliţia Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel