Bătaie cu săbii într-o localitate din județul Vaslui / VIDEO

Bătaie cu săbii într-o localitate din județul Vaslui  /  Sursă foto: Captură Youtube
Bătaie cu săbii într-o localitate din județul Vaslui / Sursă foto: Captură Youtube

Mai mulți cetățeni s-au luat la bătaie pe străzile din Băcești, județul Vaslui. Conflictul a fost iscat de un tânăr îndrăgostit.

O poveste de dragoste s-a terminat la Băcești cu un măcel petrecut în plină stradă. Povestea este un pic mai inedită, fiindcă scandalul a plecat de la un tânăr iubăreț, în vârstă de 14 ani.

Martorii spun că, săptămâna trecută, băiatului i s-a făcut chef de o tăvăleală și a “necinstit” o fată din satul Simila, comuna Zorleni, care provenea dintr-o familie aparținând clanurilor din Murgeni. Acesta a fost prins de rudele fetei și reținut până ieri, când a fost adus la Băcești, în fața staborului, spre a fi judecat.

A avut parte de un complet de “judecători” format din șeful staborului de la Murgeni și șeful staborului de la Băcești. Nu știm ce s-a întâmplat în această judecată, la care a participat și familia din partea mamei băiatului, însă totul a degenerat cu o luptă declanșată în plină stradă, cu săbii, cuțite și multe țipete. Poliția a fost alertată și în scurt timp, oamenii legii au împânzit stăzile Băceștiului.

IPJ Vaslui, precizări privind conflictul

“În data de 22 mai a.c., ora 15:09, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Băcești, județul Vaslui, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii și liniștii publice. La menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru prevenirea apariției de fapte antisociale, participă și efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

În urma conflictului, 3 persoane au suferit vătămări corporale, fiind transportate la o unitate medicală de pe raza municipiului Vaslui, în vederea primirii de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “distrugere”, “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “lovire sau alte violențe”. Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

Scene greu de imaginat p străzile din Băcești

Imaginile suprinse la fața locului, cu membrii celor două tabere dezlănțuiți în plină stradă sunt de-a dreptul șocante. O mulțime de indivizi furioși, femei și bărbați laolaltă, înconjoară o mașină în care, probabil, erau cei din familia rivală. Un individ trage un pumn în geamul din dreptul șoferului, cu o violență incredibilă și îl face bucăți. O pirandă înfuriată iese repede din mulțimea care urla ca din gură de șarpe și aruncă cu o piatră mare în luneta vehiculului, care s-a făcut țăndări.

Aceasta este doar o mică secvență suprinsă de cineva îngrozit de-a dreptul, de asemenea scene greu de privit, darămite de văzut de aproape, potrivit VremeaNoua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel