BĂTAIE cu Poliția. Mircea Badea: MI-E FRICĂ de ei, dar mai mult de...

Mircea Badea ridică o problemă-cheie în contextul bătăilor dintre polițiști și scandalagii din ultimele zile.

Mircea Badea se întreabă dacă, după cele întâmplate în ultimele zile, oamenii legii se vor lupta pe viitor cu clanurile interlope din România sau nu cumva îşi vor îndrepta forţa tot asupra vârstnicele plecate după pâine fără declaraţie pe propria răspundere sau asupra celor care nu au completat corect documentul.

"Eu întreb aşa: noi, până acum, până la carcalacul Covid-19, am văzut că oamenii legii se luptă cu clanurile? Eu nu am văzut. Eu am văzut că sunt mână-n mână cu clanurile. Parcă tocmai aveam epidemia de Dincă, până să vină pandemia de Covid. Nu? Eu n-am văzut că oamenii legii se luptă cu clanurile. Acum, dacă vedem nişte nasoi făcându-le, sigur, nişte nasoale oamenilor legii, zicem: ‚dom’le, oamenii legii trebuie să fie... să li se dea, să li se facă’. Eu întreb aşa: omul legii, după ce va lua aceşti steroizi de elan, poate chiar legislativ şi de echipament crezi că se va lupta cu clanurile sau crezi că tot pe bătrânica ieşită să-şi ia pâine o va amenda?

Sau îmi va face tot mie dosar penal pentru ce n-am spus acum doi ani? Sau va prinde pe un tăntălău care n-a scris nu ştiu ce exact în declaraţie? Până acum oamenii legii mi-au arătat mie, contribuabil, că nu se luptă cu niciun clan interlop. Cred eu că, în viitor, o vor face? Poate da, habar n-am. Sau vor folosi muşchii pe care-i vor dobândi acum pe baza acestor imagini reale ca să frăgezească tot pe papagalii gen mine sau bătrânica de la pâine? Sunt cetăţean, am familie, mi-e frică de clanuri. Dar îmi e cel puţin la fel de frică de nişte organe ale statului pe care se urcă nişte muşchi ai potenţialelor abuzuri", a transmis Mircea Badea în pasa de la Antena 3 cu Mihai Gâdea.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel