BĂTAIE cu Poliția în starea de urgență. SOLUȚIE BOMBĂ pentru a termina RĂZBOIUL!

Detectivul criminalist Mihai Untaru reacţionează dur după incidentele din ultimele zile din mai multe zone ale ţării, în care mai multe persoane de etnie romă au fost implicate în scandaluri şi confruntări cu forţele de ordine, pe fondul restricţiilor impuse prin ordonanţe militare. 

”Nivelul de activitate infracţională al etniei o să fie din ce în ce mai mare. Noi ne tot ferim, vorbim de etnia romă... nu, frate, vorbim de etnia ţigănească pe care nici măcar Ceauşescu n-a reuşit s-o stăpânească prin vestitul decret 153 din 1970. Au fost acceptaţi, la momentul respectiv, de către Ceauşescu pentru că această etnie are regulile ei, modul ei de educaţie, justiţia ei.

Gândiţi-vă că ei respectă renumitul stabor. Ceauşescu, pe vremea respectivă, a avut ca măsură colaborarea între şefii acelor staboruri, acele celule de judecată ţigănească, şi poliţie. Există o formulă care a fost aplicată la modul respectiv”, a spus Mihai Untaru în exclusivitate pentru DC News.

Comisarul Untaru, SOLUȚIE pentru a termina RĂZBOIUL cu autoritățile

"Ca să ţii situaţia sub control trebuie să colaborezi cu celulele lor sociale, nu cu reprezentaţii gen politicienii luaţi dintre ei şi făcuţi senatori şi deputaţi. Nu! Trebuie colaborat cu oamenii din comunitatea lor. Aşa cum s-a întâmplat înainte, colaborarea cu aceste microgrupuri care îşi recunosc tutela, controlează celulele respective, străzile respective. Nu ai altă soluţie. (...) Ne-am ascuns după degete în toată perioada asta, încercând să cosmetizăm cât de cât lucrurile. Întotdeauna au fost raporturi corecte între această etnie şi români. Sunt ţigani care, în relaţia cu românii, au fost şi sunt de o educaţie extraordinară. Trebuie să ne reformulăm modul de colaborare cu ei", a subliniat Mihai Untaru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel