Bătaie cu poliția în Satu Mare. Scandalagiii au retezat urechea unui POLIȚIST. Un bărbat a ieșit cu DRUJBA la polițiști și jandarmi

foto captură video
foto captură video

Aproximativ 50 de persoane au atacat mai mulți polițiști și jandarmi. Cel puțin un polițist a ajuns la spital, de urgență, cu urechea retezată. 

Bătaia a avut loc în localitatea Petea din județul Satu Mare. Mai multe persoane au fost rănite în urma unui conflict între locuitorii cartierului și forțele de ordine și cel puțin un polițist a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe după ce urechea i-a fost retezată de unul dintre scandalagii, scrie PresaSM.ro

Scandalul a avut loc într-un cartier cu persoane de etnie romă, care au fost și implicate în această bătaie cu oamenii legii. Unul dintre bărbații care au făcut scandal ar fi luat chiar o drujbă în lupta cu polițiștii și jandarmii. Spre bărbatul respectiv a fost folosită muniția din dotare, fiind utilizat pistolul cu bile în direcția acestuia, scrie sursa citată. 

Unui polițist de la Serviciul de Acțiuni Speciale, care a încercat să îl imobilizeze pe unul dintre scandalagii, i-a fost retezată urechea. El urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel