Bătaie cu furci și topoare. Zeci de persoane, reținute de poliție la Târgu Neamț

Alte 22 de persoane au fost reţinute, miercuri, de poliţişti, în urma scandalului care a avut loc joia trecută, pe o stradă din Târgu Neamţ, între două clanuri de romi. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul Georgiana Moşu, a declarat, pentru AGERPRES, că cele 22 de persoane vor fi reţinute pentru 24 de ore şi sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice şi încăierare. "Pentru 2 dintre aceste persoane s-a dispus extinderea cercetărilor şi pentru distrugere", a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Joi seara, zeci de romi din două clanuri rivale s-au încăierat cu bâte şi topoare pe o stradă din oraşul Târgu Neamţ. După mai multe sesizări făcute la 112, la faţa locului a ajuns, iniţial, un poliţist, care însă nu a făcut faţă situaţiei. Acesta a fost nevoit să tragă în aer mai multe focuri de armă, dar cei implicaţi în bătaie nu s-au oprit. Astfel, la faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie de la Poliţie şi Jandarmerie.

Motivul de la care a pornit conflictul ar fi disputa dintre doi bărbaţi privind paternitatea unui copil. Fiecare dintre cei doi susţinea că este copilul său şi de aici a început încăierarea în stradă. Momentele au fost surprinse de camerele de filmat ale mai multor oameni din Târgu Neamţ, care le-au postat pe reţelele de socializare.

În imagini se vede cum zeci de romi, din ambele tabere, sunt înarmaţi cu bâte de lemn, răngi de fier şi topoare, pe care le aruncă în unii în alţii sau se lovesc cu ele. Nimeni nu a ajuns la spital în urma încăierării. În cursul dimineţii de vineri au fost reţinute 14 persoane, care au fost puse apoi în libertate, fiind cercetate pentru tulburarea liniştii publice şi încăierare. Miercuri au fost reţinute alte 22 de persoane, din ambele tabere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel