"Te cunosc de undeva!" de la Antena 1 și "Fabrica de staruri" de la TVR 1, la concurență, de sâmbătă seara

Posturile Antena 1 și TVR1 lansează, sâmbătă seara, emisiuni care se doresc să spargă audiențele. Astfel. Antena 1 vine cu show-ul "Te cunosc de undeva!", pe când postul public de televiziune încearcă să crească ratingul  cu "Fabrica de staruri".

"Te cunosc de undeva!", cel mai nou show al Antenei 1, va prezenta  opt artişti, CRBL, Delia Matache, Jorge, Julia Jianu, Dan Helciug, Iulian Vasile, Lora şi Maria Buză, care vor trece prin transformări incredibile pentru a da viaţa altor artişti din muzica autoh­tonă sau internaţională.

De fapt, aceasta este şi esenţa show-ului: incredibila transformare prin care vor trece cei opt, deopotrivă datorită efortului personal şi al celui depus de o echipă numeroasă de stilişti, make-artişti, hairstilişti, coregrafi, dar şi antrenori. Doi dintre cei din urmă, fac parte şi din juriu, astfel că telespectatorii vor avea ocazia nu doar să îi vadă pe cei opt total transformaţi şi în ipostaza de învăţăcei, ci şi pe Ozana Barabancea în ipostaza de profesor de canto, iar pe Andrei Aradits, în cea de profesor de actorie.

Colegi cu aceştia la masa juriului vor mai fi Aurelian Temişan şi An­dre­ea Bălan. Cei patru vor evalua ediţie de ediţie, prestaţia concurenţilor, însă până acolo le-au pregătit teles­pec­tatorilor o surpriză de zile mari în pri­ma ediţie. Ei înşişi vor trece printr-o transformare incredibilă la începutul show-ului pentru a înţelege perfect eforturile concurenţilor vedetă.

Pentru a reuşi să intre în pielea per­sonajelor pe care le vor avea de in­ter­pretat, concurenţii vor petrece mare par­te din săptămână studiind vocea ar­t­is­tului pe care l-au tras la sorţi pentru a-l imita, analizându-i gesturile şi încercând să le reproducă, învăţând şi repetând coregrafiile. Un aspect extrem de important în show este machiajul.

În cazul în care un bărbat va trebui să imite o femeie, i se vor pune sâni, i se vor reconstitui trăsăturile feţei, i se vor pune peruci şi, de asemenea, în ca­zul concurentelor, li se va bune bar­bă, li se vor face tatuaje etc.

"Fabrica de staruri",  cel mai nou reality-show de la TVR 1  își deschide porțile pentru 16 concurenți din România și Republica Moldova, sâmbătă, 17 martie, de la ora 21.25, în direct la TVR 1 și Prime TV. Este primul show de televiziune transfrontalier, astfel că românii din România și Republica Moldova vor putea trăi emoțiile, bucuria și satisfacția succesului împreună cu concurenții din cele doua țări.

Actorul Marius Vizante va deschide showw-ul cu prezentarea celor 16 tineri selectați: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragoș, Maria-Lorena, Mihail, Doina care vin din Romania, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina și Andrei din Republica Moldova. Cei mai talentați si rezistenți dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câștigând premiul de 50.000 de euro și un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

Pentru asta, însa, concurenții vor avea de petrecut 24 de ore din 24, 7 zile din 7, sub același acoperiș al casei Fabricii de staruri, una dintre cele mai mari case reality-show din Europa. Vor avea un program strict care incepe dimineata la ora 8.00 si se termina seara la ora 24.00, fără a avea acces la Internet, reviste sau ziare, iar legăturile cu familia vor fi restricționate la o convorbire pe săptămână. Cursurile de dicție, engleză, actorie, canto-studio, coregrafie le vor ocupa tot timpul, o singură dată pe săptămână având voie sa se relaxeze gătind. Dar, cel mai important, în fiecare sâmbătă seara vor urca pe scenă, pentru a demonstra cum s-au pregătit și a înfrunta publicul, dar mai ales exigentul juriu al Fabricii de staruri format din Andrei Gheorghe, Nicu Alifantis si Natalia Gordienco.

Fabrica de staruri este varianta romăneasca a renumitului Operation Triumph - unul dintre cele mai urmărite talent reality show-uri din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel