Bashar al-Assad s-ar ascunde pe o navă de război rusească

Președintele sirian Bashar al-Assad se ascunde împreună cu familia sa pe o navă de război rusească, potrivit unor surse  din serviciile de informații rusești obținute de presa siriană și citate de albawaba.com.

Se pare că președintele sirian se află pe o navă rusească din Marea Mediterană și vine în Siria doar cu elicopterul pentru întâlniri și recepții.

Sursele citate au mai dezvăluit că atunci când revine în țara devenită teatru de război, al-Assad aterizează în zone secrete și este dus la palatul prezidențial sub pază foarte strictă. Vasul de luptă rusesc îi oferă un mediu sigur sirianului, care a pierdut încrederea în siguranța care îi mai rămăsese în țara sa.

Ziarul saudit care a dat în exclusivitate informația mai spune că prezența lui Bashar al-Assad pe nava respectivă ar putea însemna că Rusia i-a oferit acestuia azil politic, dar Moscova nu a avut nicio reacție în acest sens.

Rusia este unul dintre puţinii aliaţi ai regimului de la Damasc, în contextul revoltelor care durează de aproape doi ani și în urma cărora 60.000 de oameni, majoritatea civili, şi-au pierdut viaţa în luptele dintre rebeli şi forţele guvernamentale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel