Băsescu pune tunurile pe Iohannis: Înălțimea nu te scutește de prostie

Declarația lui Klaus Iohannis despre summitul de la NATO, și a faptului că acum România a reușit un succes la Varșovia, a provocat o reacție dură din partea fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Întrebat, la B1 TV, dacă reacția avută nu a fost prea dură, Băsescu a răspuns: ”reacția mea a fost la afirmația domnului Iohannis că acum a început politica externă a României și că de acum, cu dânsul, nu mai stăm precum ghiocelul. M-a deranjat.Oricât ai fi de înalt, înălțimea nu te scutește de prostie. Și dacă ai 1,50 și dacă ai 2 metri, poți fi prost.

Scuzați-mă că sunt atât de direct. Afirmația că odată cu domnia sa România nu mai stă ca ghiocelul arată un om mărunt, care a venit și el din provincie și a aflat că e președintele României. Vă asigur că nu cu primarul Sibiului s-a negociat scutul antirachetă. Nu cred că era acolo când eu negociam cu Biden și nici când confirmam cu Obama. Nu am văzut pe nimeni de 2 metri însoțit de soția cu mânecile descoperite și cu fusta deasupra genunchilor”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel