Traian Băsescu, veste proastă pentru PNL: Victor Ponta rămâne la Guvern până în 2016

Fostul președinte Traian Băsescu a explicat, luni, la Adevărul Live, de ce "l-a" numit premier în 2012 pe Victor Ponta, dar și de ce este convins că acesta nu va pleca de la Palatul Victoria până anul viitor.

Întrebat dacă a avut vreodată încredere în premierul Victor Ponta, fostul președinte Băsescu a precizat: "Nu. Nu am avut şi vă pot spune că l-am desemnat în mai pentru că era liderul USL, care oricum dobândise majoritate în Parlament, deci nu aveam ce să fac. Era clar că PDL pierduse majoritatea şi să fac ce făcusem în 2009, două-trei numiri, când ţara abia ieşea din criză, mi se părea prea mult. Am spus să dăm Opoziţiei funcţia de premier. Mulţi spun că eu l-am numit pe Ponta. Frate, voi i-aţi dat 68% din voturi!", a declarat fostul șef al statului.

În plus, Traian Băsescu este convins că liderul PSD va rămâne în fruntea Guvernului până la scrutinul electoral de anul viitor și chiar a explicat și de ce are această certitudine, întrebat fiind în legătură cu acest subiect.

"După alegerile din noiembrie am crezut că nu. Acum sunt convins că da. Îl tămâiază pe Iohannis şi lui Iohannis îi place", a spus fostul președinte Băsescu. 

Băsescu: Președintele, un soi de mobilă pentru Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel