Băsescu nu ar vrea să vânda vila lui Ceaușescu din Covasna

băsescu covasna dc
băsescu covasna dc

Traian Băsescu a solicitat Guvernului ca vila de protocol din stațiunea Covasna ce i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu, să fie scoasă de pe lista imobilelor ce urmeză să fie vândute și să rămână, în continuare, în domeniul public, potrivit Antena 3.

Președintele ca vila lui Nicolae Ceaușescu din Covasna, aflată momentan în administrarea Regiei Autonome Administrația Protocolului de Stat (RA-APPS), să nu mai fie disponibilă cumpărării și dă rămână clădire a domeniului public.

În 2007 Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu a întocmit o listă cu vile de protocol pe care vrea să le vândă sau să le valorifice, intrând astfel în circuitul turistic. Acest lucru nu s-a aplica însă și vilei din Covasna, deoarece șeful statului a cerut în acel an ca imobilul să fie îndepărtat de pe lista celor care urmează să fie vândute.

Această casă de la Covasna a fost vila de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu. Traian Băsescu a petrecut în 2012 mai multe zile în vila de protocol din stațiunea Covasna, acesta fiind, de altfel, și locul unde a petrecut revelionul împreună cu familia sa și cuplul Elena Udrea - Dorin Cocoș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel