Băsescu le-a mulțumit maghiarilor pentru că nu au votat la referendum

TRAIAN BASESCU - DECLARATIE DE PRESA - REFERENDUM
TRAIAN BASESCU - DECLARATIE DE PRESA - REFERENDUM

Președintele suspendat Traian Băsescu a rupt tăcerea la care a apelat în ulltimele zile și a avut un mesaj de mulțumire pentru populația maghiară, care a înțeles ”foarte bine decapitarea ilegală a conducerii statului”  și nu s-a prezentat la referendumul din 29 iulie, precizând că ”dintotdeauna” se simte bine în Covasna și Harghita.

Aflat în acest week-end într-o vizită la Covasna, preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, vineri, că maghiarii au înţeles că ţara are nevoie de o stabilitate, acesta fiind de altfel motivul pentru ei nu și-au exercitat dreptul la vot la consultarea populară din 29 iulie.

Citește și De ce tace Traian Băsescu

”Nu pot să nu observ reacţia ungurimii faţă de referendum şi n-am decât să le mulţumesc”, a declarat Băsescu jurnaliștilor precizând că populația de etnie maghiară din cele două județe au înțeles ”foarte bine modul ilegal în care a fost decapitată conducerea statului și că nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste”, scrie NewsIn.

”Maghiarii se pare că au înţeles nevoia de stabilitate a ţării în perioada aceasta”, a completa președintele suspendat.

Nedorind să facă niciun comentariu referitor la anchetele procurorirlor cu privire la fraudarea referendumului, pentru a nu fi acuzat din nou că pune presiune pe instituțiile statului, Traian Băsescu a afirmat: ”Până acum se spunea că din garaj conduc activităţile astea, iar acum o să spună că de prin Covasna. Totuşi, am câteva zile libere”, a adăugat Băsescu.

Acesta a precizat că vizita la Covasna este una turistică, pentru a sta departe ”câteva zile de aglomeraţia din Bucureşti”.

”Am fugit câteva zile din aglomeraţia din Bucureşti. Eu mă simt bine în Covasna şi Harghita dintotdeauna, nimic nou sub soare. E plăcut aici”, a apreciat președintele suspendat Traian Băsescu.

Județele Harghita și Covasna au înregistrat cea mai slabă prezență la referendumul pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu, la nivelul întregii țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel