Băsescu, la DNA. Radu Tudor: S-ar putea să avem surprize

DNA
DNA

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a prezentat, vineri, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Radu Tudor a comentat acest subiect la Antena 3, precizând că „s-ar putea să avem surprize”.

„Am discutat aseară la Punctul de întâlnire despre ipoteza chemării lui Traian Băsescu la DNA. Majoritatea celor din platou erau foarte sceptici în legătură cu această variantă. Uite că ea s-a confirmat în această dimineață. În mod evident, Traian Băsescu ar avea ce răspunsuri să dea și în dosarul Microsoft. Pentru că acolo există un denunț al unui fost ministru de-al său", a declarat Radu Tudor, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în cadrul emisiunii „Previziuni".

„S-ar putea să avem surprize”

„Eu cred că e posibil să fie martor și într-un alt dosar. (...) S-ar putea să aflăm în curând detalii interesante", a mai spus Radu Tudor. „Toți se tem ca el să nu vorbească din tot ceea ce a patronat în timpul regimului său. S-ar putea să avem surprize și informațiile noastre preliminare să fie confirmate cât de curând", a declarat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel