EXCLUSIV  Băsescu, la DNA. Chitic: Va fi întrebat despre foarte multe lucruri. Nimic fără știrea lui

Dan Chitic, avocat al ministrului Gabriel Sandu, denunțător în dosarul Microsoft, a explicat, pentru DCNews, motivele pentru care Traian Băsescu a fost chemat la DNA și de ce ar putea să mai fie chemat și în alte dosare de mare corupție.  

Avocatul a evaluat situația și a apreciat că Băsescu ar putea în perioada următoare să fie chemat în mai multe dosare de mare corupție în care sunt cuprinse presupuse fapte care s-au petrecut în perioada când era președintele României.

"Eu cred că, având în vedere că în perioada epocii lui, nimic nu se întâmpla fără aprobarea implicită sau explicită a lui Traian Băsescu, atunci el ar putea fi chemat în oricare din dosarele de mare corupție din acea perioadă. Și nu că ar putea fi, ci ar și trebui să fie chemat în dosarele adevărate de corupție din perioada lui. Va fi întrebat despre foarte multe lucruri petrecute în cei 10 ani de conducere a țării și au dreptate să îl întrebe, pentru că aproape nimic nu se făcea fără știrea sau acceptul său implicit", a spus avocatul Dan Chitic, pentru DCNews.

Ce a prevăzut avocatul Chitic

În urmă cu o zi, în contextul discuțiilor despre dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu, în care DNA cere urmărirea penală, avocatul lui Gabriel Sandu, Dan Chitic, spunea numele lui Traian Băsescu și anunța o bombă pe scena politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel