Traian Băsescu, la DNA. Dan Chitic: Bombă. O să vă aduceți aminte de acest dosar

Traian Băsescu, la DNA
Traian Băsescu, la DNA

Traian Băsescu, fost președinte al României, a intrat în această dimineață, în sediul DNA. A fost citat ca martor, după cum a spus, dar a afirmat ă nu știe în ce dosar. 

În urmă cu o zi, în contextul discuțiilor despre dosarul lui Călin Popescun Tăriceanu, în care DNA cere urmărirea penală, avocatul lui Gabriel Sandu, Dan Chitic, spunea numele lui Traian Băsescu și anunța o bombă pe scena politică. 

Dan Chitic, avocatul lui Gabriel Sandu, a spus, joi, în emisiunea ”Esențial”: ”O pot spune, fără urmă de îndoială, că în niciunul dintre denunțurile pe care Gabriel Sandu le-a făcut în legătură cu afacerea Microsoft, nu există nicăieri numele Călin Popescu Tăriceanu. Nicăieri! Vă pot spune că-n acest dosar, există un dosar care a luat naștere în urma acestor denunțuri, numărul dosarului este 532/P/2017. O să vă aduceți aminte de acest dosar, va fi o bombă pentru mare parte din clasa politică românească. În niciuna din declarațiile de până acum, suntem după aproximativ 20 de ore de declarații în acest dosar și nu am terminat încă, nu apare numele dlui Călin Popescu Tăriceanu”.

”Fără doar și poate va fi o bombă” a întărit Chitic. Avocatul a afirmat, întrebat de nume, ”Putem începe de la dl Băsescu, dl Boc, doamna Udrea. Se lucrează intens suntem în a treia săptămână de audieri”.

”Nu vă pot da alte detalii pentru că este un dosar în cercetare, se lucrează intens și pare că se lucrează cu bună-credință” a mai spus avocatul.  

Nu știm în ce dosar e audiat Traian Băsescu, dacă este audiat în acest dosar sau nu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel