Băsescu îi dă dreptate lui Antonescu. Ce urmează pentru PSD

basescu
basescu

Traian Băsescu, invitat la B1 TV, a spus că se declară de acord cu apelul președintelului PNL de alianță a tuturor formațiunilor de dreapta pentru un front anti-PSD.

"Crin Antonescu a spus exact ce trebuie: trebuie să blocăm accesul PSD-ului la funcția de președinte. Să fie o alianță anti-PSD care să blocheze accesul PSD-ului la toate pârghiile puterii", a afirmat președintele.

De asemenea, șeful statului a zis că speră ca Victor Ponta să nu câștige alegerile prezidențiale. "Sper să nu câștige (n.r. alegerile prezidențiale). Și el pare conștient că nu câștigă dacă va exista un candidat unic al dreptei. A încercat și cu liberalul roșu Tăriceanu", a spus șeful statului.

VEZI ȘI: Băsescu, declarație șoc despre Mișcarea Populară

"Ponta e în situația în care ori câștigă prezidențialele, ori pierde tot. Dacă se pierd prezidențialele, el zboară. Miza alegerilor prezidențiale este România. Ori dacă din orgoliu cineva sacrifică România, e ticălos. Aș vrea să văd că cele 4-5 partide (de dreapta) vin cu un candidat. Fraților, durează două săptămâni o cercetare să vedem care are cel mai mare potențial de creștere, și acela să fie candidatul. Ponta e deja în campanie", a adăugat Băsescu, conform B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel