Băsescu, făcut praf în Vinerea Mare. ”Ai uitat ce mă rugai? Mă căiesc în Vinerea Mare pentru ce am făcut!”

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Radu Cristescu, primvicepreședinte PRU, i-a transmis un mesaj lui Traian Băsescu.

”M-am uitat cu scârbă și lehamite la ultima postare a fostului președinte al României, devenit senator, constructorul de facto al Statului paralel, care mai nou declară cât de ordinari sunt cei care au votat modificările Codului Penal!

Ai uitat, bă, când mă rugai să merg la TV și să susțin Ordonanța 13 și modificările pe care tu le-ai propus în "celebra" comisie condusă de Șerban Nicolae? Tu personal ai negociat cu Tăriceanu și Dragnea modificările!

Acum te-ai sucit, doar să capeți o sinecură în Parlamentul european, asta după ce ani de zile de la încheierea mandatului ai spus că nu mai vrei nicio funcție! Cum o fi să îți tremure genunchii și bărbia la 70 de ani pe avion, săptămânal?

Cum te gandesti tu la binele românilor, te doare în c#r de ei, și asta tot de la tine o știu, doar să îți fie ție bine!

Sau poate o fi fost Elena achitată și nu stiu eu?!? Acum te-ai sucit, gelozia bate'o vina! Nu te interesează că femeia e fugară  și asta pentru că nu te-a dat in primire, deși avea cu ce! Răutatea unui om bătrân ros de gelozie și părăsit! Dar la tine e un lucru firesc să-i arunci pe toți peste bord, după ce te-ai folosit de ei și ți-au fost loiali!

În Vinerea mare, când am văzut cât fals poți fi, îți spun un singur lucru:"mi-e silă de tine și regret anii când ți-am fost loial"! Na...că m-am și căit!”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

În postarea despre care vorbește Radu Cristescu, Traian Băsescu a atacat alianţa PSD-ALDE-UDMR.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Codurile penale, adoptate. Deputatul Borza, analiza prin care distruge atacul PNL

”Din păcate, alianţa PSD-ALDE-UDMR a adus ţara la cel mai scăzut nivel de credibilitate de la intrarea în Uniunea Europeană şi până acum. Cu o guvernare orientată strict pe salvarea lui Dragnea şi a acoliţilor săi infractori, România a fost decredibilizată, fiind în pragul aplicării Articolului 7 din Tratatul de la Lisabona, ca semnal puternic pentru alterarea valorilor statului de drept, prin decizii destinate a pune Justiţia sub controlul guvernanţilor.

Este drept, întrebările pentru referendum nu sunt nici cele mai inspirate şi nici cele mai clare, dar participarea la acest referendum este vitală pentru re-credibilizarea României.

O bună participare care să ducă la validarea referendumului ar fi semnalul dar şi garanţia că România nu va abandona principiile statului de drept şi că Justiţia va rămâne independentă”, a scris Traian Băsescu.

VEZI ȘI: Întrebări referendum 26 mai. Mircea Badea, surprins de mișcarea lui Iohannis

Iată mesajul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel