Băsescu: E degradant felul în care Iohannis a făcut jocurile în spatele lui Antonescu

Președintele Traian Băsescu susține că unul dintre motivele pentru care nu-l susține pe Klaus Iohannis la Președinție este acela că edilul Sibiului a preluat șefia PNL prin manevre de culise.

"Nu vreau să fiu un apărător al lui Crin Antonescu, dar modul în care pur și simplu a făcut jocurile în spatele lui Crin Antonescu este degradant în politică. Când vrei să preiei un partid o faci cinstit, într-o bătălie directă. El l-a pus pe Crin Antonescu într-o situație extrem de dificilă după ce și-a anunțat fără să-l consulte pe Crin Antonescu, demisia ca prim-vicepreședinte, ceea ce l-a obligat și pe Crin Antonescu să demisioneze și de aici a pornit tot tăvălugul parvenerii lui Iohannis în funcția de președinte al PNL", a declarat Traian Băsescu, marți, pentru un cotidian central.

Șeful statului a spus în cadrul mai multor ieșiri publice că în ultimul tur l-ar vota pe Klaus Iohannis dacă liberalul s-ar confrunta cu Victor Ponta.

Președintele nu uită că Iohannis este candidatul unuia dintre partidele care au reușit suspendarea sa.

"Aici am o problemă politică şi morală. Eu am o problemă uriaşă cu PNL: a fost partidul care m-a suspendat, au fost iniţiatori, susţinători ai suspendării. Mi-l aduc aminte pe Iohannis când îl plimbau pe la TV ca premier de la Grivco. Când te-au făcut premier, ai pus tu mâna să-l suni pe preşedinte? Domnule, m-aţi numi sau nu?", a mai spus Traian Băsescu.

Ponta: Mi-ar plăcea să mă susţină Antonescu. PNL şi PSD vor reface USL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel