Băsescu, dezbatere electorală despre cazul Caracal. Vâlcu: A ajuns în rolul lui O. Zară. Unde e Paleologu?

Mihai Ciobanu / 13 oct 2019 / 21:36 Salveaza PDF Comentarii
Traian Basescu - dezbatere electorala
Traian Basescu - dezbatere electorala

Traian Băsescu a fost, duminică seară, invitatul unei emisiuni tip "dezbatere electorală", la România TV. Subiectul principal al dezbaterii a fost cazul Caracal.  

Întrebarea care se ridică este de ce nu participă la această dezbatere Theodor Paleologu, că doar el este candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, nu Traian Băsescu, remarcă jurnalistul Val Vâlcu.

Pe de altă parte, văzându-l pe Traian Băsescu vorbind despre cazul Caracal, despre ancheta în acest subiect care ţine prima pagină a presei, nu putem să nu ne gândim la faptul că fostul preşedinte a ajuns în rolul lui Ovidiu Zară, jurnalist care chiar a fost chemat la IGPR pentru a da explicaţii despre cazul Caracal, după ce a făcut mai multe dezvăluiri într-o serie de emisiuni TV, comentează Val Vâlcu.

Să nu uităm că Ovidiu Zară - al cărui loc pare a-l fi luat duminică seara, la TV, Traian Băsescu - este jurnalistul pe care, în anul 2006, Traian Băsescu l-a făcut 'găozar', fostul preşedinte revenind apoi şi spunând că a înţeles lumea greşit şi că n-ar fi spus 'găozar' ci, de fapt ar fi zis 'ce vrea şi O. Zară ăsta'.

În altă ordine de idei, candidaţii la alegerile prezidenţiale ar trebui să se exprime asupra cazului Caracal. Să vedem ce măsuri propun pentru eliminarea deficienţelor descoperite în sistem ca urmare a acestui caz. E un studiu de caz, exemplu despre cum funcţionează societatea românească, iar candidaţii ar trebui să se exprime asupra subiectului, subliniază Val Vâlcu. 

 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23