Băsescu, mesaj dur pentru Orban: Ce mai aştepţi, omule? Doamne, cât de relaxaţi sunteţi!

Basescu  -  Orban foto Agerpres
Basescu - Orban foto Agerpres

Traian Băsescu îl atenţionează pe Ludovic Orban că e nevoie de acţiune şi măsuri clare având în vedere situaţia din ţară. 

"Doamne, cât de relaxaţi sunteţi. Zilnic cifrele îmbolnăvirilor de COVID-19 arată eşecul soluţiilor guvernului în combaterea pandemiei. Inconsecvenţa, ezitările, incapacitatea de a anticipa minimal evoluţiile unei situaţii de urgenţă, au făcut ca astăzi, fiecare cetăţean să fie transformat de guvernanţi într-un 'arafat' care trebuie să se autosalveze fără a avea la dispoziţie nici sute de maşini roşii, nici pompieri, nici secţiile ATI ale spitalelor şi nici faima de salvatori", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Guvernul, atitudine contemplativă

"În ce priveşte criza economică, guvernul a adoptat o atitudine contemplativă, mulţumindu-se să împrăştie pe ajutoare de şomaj şi câteva IMM-uri, cei 3 miliarde de Euro primiţi de la Bruxelles.

Fără a avea capacitatea construirii rapide a unui plan de acţiune, credibil pentru a valorifica oportunităţile financiare şi fiscale puse la dispoziţie de Comisia Europeană, guvernul pur şi simplu aşteaptă să vină lovitura năpraznică a crizei economice, fără a face nimic pentru a o evita sau a-i diminua duritatea. În România, criza economică este adâncită de inacţiunea guvernului şi nu de coronavirus", apreciază Traian Băsescu.

"PNL, este nevoie de acţiune, acum! Orban, ai epidemie de coronavirus scăpată de sub control, ai inundaţii catastrofale, ai bani la dispoziţie şi nu eşti capabil să-i aduci în economie, ai o opoziţie care s-a urcat cu picioarele pe masa guvernului. Ce mai aştepţi, omule?", transmite Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel