Barurile, închise până în iarnă? Industria se teme de colaps

Barurile britanice ar putea rămâne închise până la Crăciun.

Barurile britanice ar putea rămâne închise până la Crăciun, transmite The Sun. Ministrul Cabinetului britanic, Michael Gove, nu a negat această posibilitate.

Gove a transmis că localurile vor fi printre ultimele spații redeschise după criza Covid-19. Deținătorii de baruri se tem că o decizie ca aceasta ar putea să închidă multe din cele 48.349 de localuri britanice.

Localurile, redeschise printre ultimele

Întrebat dacă barurile s-ar mai deschide „până la iarnă", Michael Gove a spus: „Ce înțeleg eu din întrebarea dumneavoastră este că zonele de ospitalitate vor fi printre ultimele care se vor deschide – da, acest lucru este adevărat".

Un reprezentant al unei berării prezente în Londra din 1666, Frank Maguire, a spus: „Lucrurile arată destul de rău. În ritmul acesta, probabil nu ne vom deschide până la Crăciun".

Crăciunul este cel mai important eveniment pentru baruri

„Crăciunul este uriaș pentru industria barurilor. Ar fi o pierdere uriașă. Ianuarie și februarie sunt luni moarte – fără ajutorul Crăciunului, ne vom strădui. Vom începe 2021 foarte greu", a mai spus el.

„Suntem afectați că am ratat și Campionatul European în acest an. Fiecare meci al Angliei este de milioane pentru industrie", a încheiat Maguire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel