Barna a explodat în direct în fața lui Prelipceanu: NU PERMIT! Aici încercați să mă duceți și nu accept asta

Dan Barna, președintele USR, s-a supărat pe jurnalistul Cosmin Prelipceanu, în direct. 

Cosmin Prelipceanu, la Digi24, a reușit să-l scoată din minți pe Dan Barna, într-un interviu acordat postului TV. Președintele USR a vorbit despre un parlamentar al partidului care este director de spital. În acest context, realizatorul TV l-a întrebat cum este diferit, în acest context, de partidele vechi. 

”Dacă vă imaginați că o să continuăm ce am văzut... (n.r. în politica ”veche”) a spus Dan Barna, întrerupt de Cosmin Prelipceanu: ”Tocmai mi s-a părut că ați trecut pe acolo, tocmai ați trecut pe acolo”. Negat acest lucru de liderul USR, Prelipceanu i-a spus: ”Ba da, pentru că ne-ați spus că un senator de la dvs. a făcut o figură nemaipomenită la un spital”. 

Dan Barna a replicat prin a spune că nu a fost o numire și apreciind: ”Îmi foarte îmi place dialogul ăsta pe care-l dezvoltăm acum”. În acest moment al conversației, președintele USR era deja iritat de discuție, aprecierea fiind ironică. ”E păcat că dvs., ca jurnalist, dați în derizoriu un efort al unui om performant care a făcut un lucru de excepție în România” a afirmat, în continuare, Dan Barna, taxându-l pe Cosmin Prelipceanu, continuând prin a spune: ”Încercați să-l dați într-un derizoriu formalist, nu sunt de acord și nu permit”. 

”Sunt foarte mândru că un coleg, în situație de criză, și-a asumat un rol pe care nu îndrăznea nimeni să și-l asume și a obținut rezultate, ducând la zero numărul de cazuri acolo (n.r. în Arad). Despre asta e vorba, fără să fie numit, fără să fie un proces de a-i fura cuiva postul, că despre asta vorbim și aici încercați să mă duceți și eu nu accept asta. A fost singurul care a îndrăznit să intre în foc, într-o casă în flăcări ca să salveze copilul” a mai afirmat Barna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel