BAREM SIMULARE ROMÂNĂ 2016. Vezi baremul la simularea BAC 2016, proba de Limba Română

BAREM SIMULARE ROMÂNĂ 2016. Elevii au susținut, luni, proba de LImba Română în cadrul simulării examenului de Bacaluareat 2016.

Anul trecut elevii au avut printre subiectele de simulare pentru proba la Limba şi Literatura Română "Jocurile Daniei" de Anton Holban, la profil uman clasa a XII-a, şi Ioan Slavici la clasa a XI-a. La profilul real la simulare bac elevii au primit un text la prima vedere din Caragiale.

Astăzi, 10 martie, elevii de clasa a XII-a susțin simularea probei la alegere a profilului şi specializării.

BAREM SIMULARE ROMÂNĂ 2016 pentru PROFIL UMAN

BAREM SIMULARE ROMÂNĂ 2016 pentru PROFIL REAL

Notele obţinute la simulare Bacalaureat 2016 nu vor fi trecute în catalog, ci vor fi evaluate individual la clasă, pentru o mai bună pregătire a elevilor pentru examenul de Bacalaureat din vară.

Din cei 24.489 de elevi bucureşteni prezenţi la simularea probei de Matematică şi Istorie de la Bacalaureat, 21 au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă.

Din totalul de 24.489 de elevi din Bucureşti care s-au prezentat miercuri la simularea probei obligatorii în funcţie de profil de la Baclaureat (Matematică sau Istorie), 21 au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă, potrivit datelor Inspectoratului Şcolar Bucureşti (ISMB).

BAREM SIMULARE ROMÂNĂ 2016. Perle la proba de Limba și Literatura Română.

Ca de fiecare dată, elevii români nu au "dezamăgit" și au oferit și în acest an "perle" memorabile la simularea examenului de Bacalaureat la limba română.

E profundă tema poeziei, nu îţi poţi da seama de ea, poetul e cam visitor şi se stinge uşor-uşor în lume".

"Versurile au la bază jertfa, fiind cum am spus mai sus o bijuterie, trebuie să cadă în noapte şi să se stingă în roua rozelor".

"Eu nu utilizez internetul pentru cărţi, eu vorbesc cu prietenii pe facebook, stau la chat cu ei, îmi caut prieteni noi, mai dau cate un like din cand în când când vad câ cate un scriitor care postează ceva pe perete, dacă e smecher dau şi share".

"Cartea nu este promovată pe internet, aştia în fiecare an greşesc subiectele".

"Dimensiunea temporală se referă la locul desfăşurării acţiunii în aceasta poezie. O primă trăsătură a genului liric o reprezintă momentele subiectului, expoziţiunea prezintă un apus de soare".

"Legile sunt date de proştii ăştia de la conducere. E bună dacă e promulgată de cine trebuie, dacă nu să ne lase dracu cu politica lor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel