BAREM SIMULARE MATEMATICĂ 2016. Ce SUBIECTE au primit elevii la BAC 2016

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ 2016. Elevii de clasa a XII-a au susţinut astăzi simularea la proba obligatorie a profilului - Matematică sau Istorie - în cadrul examenului de Bacalaureat 2016.

Examenul a început la ora 09:00 şi a durat 3 ore. Realitatea.net vă pune la dispoziţie subiecte şi baremul de corectare la Matematică şi Istorie, pentru clasa a XII-a şi a XI-a.

Joi, 10 martie urmează proba la alegere a profilului şi specializării, însă aceasta va fi susţinută doar de elevii clasei a XII-a.

Subiecte matematică simulare Bacalaureat 2016, clasa a XII-aprofil tehnologic.

Subiecte matematica simulare Bacalaureat 2016, clasa a XI-aprofil tehnologic.

Rezultatele vor fi cunoscute în 18 martie, însă acestea nu vor fi trecute în catalog, fiind orientative pentru elevi şi profesori în vederea pregătirii pentru examenul care începe în 13 iunie.

Simularea are ca obiective familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care îl vor susține la finalul învățământului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins, precum și optimizarea pregătirii.

"Notele obținute nu se trec în catalog. În situația excepțională în care se dorește acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog. În urma analizei rezultatelor, inspectoratele școlare vor lua măsuri de monitorizare și control, dar și de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune", precizează MENCȘ.

VEZI PE SITE-UL MINISTERULUI BAREMUL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel