Bărbatul rănit în explozia din Botoșani, REFUZAT de spitalele din București din lipsă de locuri

Bărbatul de 71 de ani din Botoşani, care a fost rănit grav în explozia dintr-un apartament, riscă să moară din cauza faptului că nu poate fi transferat spre clinicile din Capitală pentru că nu mai sunt locuri.

UPDATE: Bărbatul a fost transferat, sâmbătă, cu un elicopter SMURD la o clinică din Iaşi, după ce a fost internat timp de 26 de ore pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani.

-----

Rănitul nu poate fi transferat la una dintre clinicile de arşi din Capitală, singurele care i-ar putea acorda rănitului îngrijirile de care are nevoie fiindcă spitalele au refuzat cazul, motivând că nu au locuri disponibile și există chiar și liste de așteptare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului din Botoșani, unde bărbatul se află intubat la secția de ATI, medicii nu au primit un refuz scris din partea reprezentanților clinicilor de arși din Capitală, însă li s-a comunicat verbal că nu mai sunt locuri.

Spitalul din Botoşani nu se poate ocupa decât de persoane care au suferit arsuri pe până la 20% din suprafaţa corporală, iar bărbatul rănit în explozie are arsuri pe 50% din suprafaţa corpului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel