Bărbatul rănit grav în accidentul în care două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe Dunăre, la Brăila, a decedat în spital

barca
barca

Bărbatul rănit, duminica trecută, de o ambarcaţiune de agrement, în timp ce se afla pe Dunăre într-o barcă de pescuit, a decedat vineri seară, în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, unde se afla internat în stare gravă.

Accidentul s-a produs aproape de mal, barca de dimensiuni mari trecând practic peste ambarcaţiunea cu vâsle chiar prin dreptul bărbatului care o conducea, provocându-i acestuia răni grave, transmite Agerpres.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Spitalului Judeţean Brăila, bărbatului rănit în accidentul de pe Dunăre i-a fost amputat un picior şi i-au fost afectate grav organele genitale, el fiind internat în tot acest timp la Terapie Intensivă în stare gravă.

Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Brăila au stabilit că în barca pescărească lovită de şalupă se aflau patru persoane, cel mai grav rănit fiind un bărbat în vârstă de 40 de ani, care conducea ambarcaţiunea pescărească.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în barca pescărească s-ar fi mai aflat alte două persoane, doi bărbaţi cu vârstele de 28, respectiv 32 de ani, care nu au suferit leziuni. Bărbatul care conducea barca de dimensiuni mari a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", preciza IPJ Brăila.

În cauză, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Brăila, cei care au efectuat cercetarea la faţa locului, au întocmit dosar penal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel